Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a www.gumiworld.hu üzemeltetője a Gumi Bázis Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Gumi Bázis Kft-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény; az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 

Kijelentjük, hogy a Gumi Bázis Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.gumiworld.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Gumi Bázis Kft.
A szolgáltató székhelye: 8372 Cserszegtomaj, Rezi út 13.
A szolgáltató elérhetősége, a vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@gumoworld.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: Cg. 20-09-073498
A szolgáltató adószáma: 24305323-2-20
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Zala Megyei Bíróság mint cégbíróság.
A szolgáltató telefonszáma: 0630 501-8484
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-88281/2015
A szerződés nyelve: magyar